Matkasse för familj

Matkasse för familj innehåller förstklassiga råvaror som levereras hem till dig och din familj, färdigplanerad med rätter och recept som du kan tillaga direkt när du fått hem din kasse. Jämför företagen och matkassarna som erbjuds och välj ut den bästa matkassen för dig. De familjevänliga recepten tilltalar både barn och vuxna med rätter som tillagas av noga utvalda råvaror i din matkasse för familj. Veckomenyerna kan också ha förslag på hur recepten kan anpassas för de små barnen i en barnfamilj. Matkasse för barnfamilj finns att beställa i olika storlekar beroende på hur många små och stora personer hushållet består av. Matkasse för familj kan också anpassas beroende på särskilda behov i hushållet. Vissa matkasseföretag erbjuder möjlighet att byta ut ingredienser och recept för att passa kundens olika behov som ex laktosfri matkasse för familj. Eller ät grönt med hela familjen med vegetarisk matkasse för familj med recept för hela familjen. Anpassa din matkasse för familj beroende på hur många personer eller portioner din familj behöver och hur många dagar du vill ha menyn baserad på.

Mathem välj din egen veckomeny
Personer
2-100 personer
Middagar
Du bestämmer
Pris från 199kr
FRAKT Gratis från 700kr
Leveransdagar: M T O T F L S
Betterfeast Familjelådan
Personer
2-5 personer
Middagar
3-5 måltider
Pris från 599kr
FRAKT Gratis
Leveransdagar: M T O T F L S
Linas Barnfamilj
Personer
2-4 personer
Middagar
3-5 middagar
Pris från 659kr
FRAKT Gratis
Leveransdagar: M T O T F L S
4 personer
Personer
4 personer
Middagar
3-5 måltider
Pris från 829kr
FRAKT Gratis
Leveransdagar: M T O T F L S
Barnkassen
Personer
4 personer
Middagar
3-5 middagar
Pris från 839kr
FRAKT 49kr
Leveransdagar: M T O T F L S
Familjefavoriter
Personer
2-8 personer
Middagar
4 middagar
Pris från 915kr
FRAKT Gratis
Leveransdagar: M T O T F L S

Underlätta vardagen med en matkasse levererad till dörren

Vardagslivet med familjen kan vara mycket att hålla reda på och tiden ska räcka till för allt mellan hämta och lämna, handla mat och läsa sagor för de minsta. Matkasse för barnfamilj kan avlasta en del av bestyren med maten och frigöra mer tid att ta vara på varandra. Mer tid att vara tillsammans och mindre tid till att flänga runt på mataffärer med trötta barn. Middagen färdigplanerad och matkassen levererad till dörren.

Matkasse för familj är en smart middagslösning som underlättar vardagslivet och gör tillvaron lite enklare för barnfamiljen. Rätterna är komplett färdigplanerade med recept och råvaror som räcker precis till för tillagningen. Vi kan alla få lite ide´ torka ibland när det gäller matrecept, och lite nya rätter kan då komma väl till pass. Matkasse för familj kommer direkt hem till dig med nya maträtter och nya smaker.

Vegetarisk matkasse för familj trollar fram härliga grönsaker och vegetariska råvaror med mängder av nyttiga ingredienser som familjen kan plocka upp tillsammans inför matlagningen. Med lätta och barnvänliga recept kan alla vara delaktiga och få en familjestund tillsammans med matkasse för barnfamilj. Helt vegansk matkasse för familj innehåller inga animaliska produkter utan består av bara av vegetabiliskt baserade rätter.

För både barn och vuxna perfekt för barnfamiljer

De familjevänliga recepten gillas lätt av barnfamiljen och många recept kan också anpassas utifrån hushållets olika behov och smak. Matkasse för barnfamilj passar extra bra för barnfamiljer och består ofta av lätta och enkla rätter, och hela familjen kan hjälpas åt vid tillagningen. Matkasse för barnfamilj är full av naturliga och goda matvaror med färdiga recept och bra sammansatt näringsinnehåll. Barnkassar passar bra som matkasse för barnfamilj, och är komponerade för att passa även de minsta i familjen. De lättlagade och goda recepten går hem även hos större barn och vuxna. Menyerna har en variation med rätter från både klassiska och moderna recept, och bygger ofta på råvaror som är i säsong. En matkasse för barnfamilj har middagsmat för hela familjen.

Se middagen som en tavla, genom ett lugn som genomsyras av middagen så blir det mycket trevligare. Precis som när du ser på en tavla vill du uppleva ett lugn.

Innehållsförteckning
crossmenu