Matkasse 1 person - Matkassen för ensamhushåll

 

Du kanske är student, ensamstående, eller särbo? Du kanske är en person som helt enkelt bor själv i hushållet. I sådana fall, finns det flera anledningar att vända sig till oss för att ordna en matkasse för en person. En av dessa anledningar är att du inte behöver tänka på någon annan person eller portion än till dig själv, du kan alltså beställa en matkasse för en person och vara trygg med att du får exakta recept och ingredienser för en person. Det leder till mindre matsvinn, du kan spara tid och energi när du inte behöver åka och handla mat. Fortsättningsvis, är det trevligt att få hem en matkasse fylld av mat med bra ingredienser som låter dig laga alla möjliga goda recept. Du kan även prova på en vegetarisk matkasse för en person som innehåller flera spännande recept. Den här matkassen kan dessutom underlätta dina dagar. Ponera att du kommer hem efter en lång dag på jobbet eller skolan. Då kan det vara oerhörd tillfredsställelse att se en matkasse vänta på dig. Om detta låter tilltalande kan du läsa mer här på vår sida.

Mathem välj din egen veckomeny
Personer
2-100 personer
Middagar
Du bestämmer
Pris från 199kr
FRAKT Gratis från 700kr
Leveransdagar: M T O T F L S
Betterfeast SMOOTHIEPAKETET
Personer
1 person
Middagar
3-dagars smoothie-kur
Pris från 529kr
FRAKT Gratis
Leveransdagar: M T O T F L S
Premium
Personer
1-8 personer
Middagar
4 middagar
Pris från 650kr
FRAKT Gratis
Leveransdagar: M T O T F L S
Betterfeast Vardagslådan
Personer
1 person
Middagar
Matlådor i 5 dagar
Pris från 852kr
FRAKT Gratis
Leveransdagar: M T O T F L S
Betterfeast Viktmiskningspaket
Personer
1 person
Middagar
Matlådor i 7 dagar
Pris från 1179kr
FRAKT Gratis
Leveransdagar: M T O T F L S
Hälsolådan
Personer
1-8 personer
Middagar
3 middagar
Pris från 1430kr
FRAKT Gratis
Leveransdagar: M T O T F L S
Betterfeast SOMMARPAKETET
Personer
1 person
Middagar
Matlådor i en månad
Pris från 4159kr
FRAKT Gratis
Leveransdagar: M T O T F L S

Jämför matkasse för en person

Vi har gjort en smidig och effektiv matkassejämförelse vilket tillåter dig att välja den allra bästa matkassen för en person, just för dig. Vi har alltså tagit fram en gedigen och noggrann jämförelse av olika matkassar för en person. Detta gör det enkelt att se utbud och innehåll av dessa matkassar. Dessutom kan du jämföra de villkor som tillkommer kring dessa matkasse erbjudanden. Oavsett så är det fördelaktigt med en matkasse för en person då du får nya recept, middagar, och råvaror. Rätt matkasse för just dig beror på vad du är sugen på. Om det är vegetariskt eller lakto ovo produkter, eller något annat så finns det här!

Matkasse Expertens favorit för ensamhushåll

Vi har utsett Middagskassen till den bästa matkasse för en person för ensamhushåll. Det beror på att de erbjuder en stor variation av matkassor med olika innehåll för olika personer. Middagarna garanteras att bli unika och goda, vilket gör matlagningen mer spännande och inspirerande. Dessutom känner du till vilka ingredienser som lagas i maten så du vet precis vad du får i dig! Middagen tar runt 30 minuter att tillaga. Allt från barnvänligt med laktos-, fisk- och glutenfria recept till vegetariskt.

Matkasse för en person men bara ibland?

Trots att en matkasse för en person är en otrolig service som uppskattas hos de som är ensam i hushållet, så betyder inte det att man behöver beställa en matkasse varje vecka. Utan det går lika bra att abonnera på en matkasse för en vecka i månaden eller varannan vecka exempelvis. Det är alltså helt upp till dig. Du kanske vet med dig om att den kommande veckan kommer att bli stressig och du hinner inte att åka och handla. I sådana fall, kan det vara skönt att beställa en matkasse för en person just den veckan. Veckan efter däremot kanske du har mer tid och ser fram emot att åka i väg och handla. Det är alltså flexibelt och helt och hållet upp till dig.

Innehållsförteckning

Varför vill man ha en matkasse för ensamhushåll

Vi alla människor vet hur det känns att vara trött efter en lång dag på jobbet eller i skolan, eller att helt enkelt inte känna sig särskilt kreativ när det gäller matlagning. En del dagar tar det emot extra mycket att åka till affären kanske. Ibland kan det dessutom känns en aning meningslöst att laga mat till sig själv endast. Hursomhelst, mat är viktigt och om man upplever detta kan en matkasse underlätta enormt. Det är viktigt att få i sig bra mat, men med en matkasse så kan det vara lite lättare att faktiskt få det gjort. Faktum är att det blir en enkelhet med en matkasse oavsett hushåll men om man är ensam i hushållet kan det vara extra skönt att slippa handla mat som sedan inte ens äts upp kanske. En matkasse kan också vara trevligt då det blir hemlagat i stället för att äta hämtmat eller på restaurang ständigt.

Innehållsförteckning

Jämför matkasse för en person

Det finns ett par olika företag som erbjuder en singel matkasse för ensamhushåll. Dessa är företag med samma vision generellt sett. Däremot har de olika erbjudanden och innehåll beträffande deras matkassar för en. Dessa företag erbjuder en singel matkasse:

  •   Betterfeast

Du kan få matkasse från Betterfeast för 850,70 kr / vecka. De innehåller färdiglagade matlådor för en person i 5 dagar utefter dina önskemål. Du kan välja mellan:

5x Frukost

5x Lunch

5x Middag

5x Mellanmål (snacks)

Med denna vardagslåda får du leveranser varje måndag tills att du avslutar prenumerationen.

  •   Middagskassen

Middagskassen erbjuder en stor variation av matkassor med olika innehåll för olika personer. Middagarna garanteras att bli unika och goda, vilket gör matlagningen mer spännande och inspirerande. Dessutom känner du till vilka ingredienser som lagas i maten så du vet precis vad du får i dig! Middagen tar runt 30 minuter att tillaga. Allt från barnvänligt med laktos-, fisk- och glutenfria recept till vegetariskt.

Dessa två matkassor innehåller olika matvaror och råvaror. En del är mer vegetariskt influerade medan andra har en variation av köttprodukter. Det finns alltså något för alla. De har även olika priser och villkor. Du kan läsa på mer om var och en för att bilda dig en uppfattning om vad som kommer att passa dig bäst.

crossmenu