Matkasse för större familjer (4 – 8 ) personer

Om du har stor familj eller har fler personer i hushållet vissa veckor, finns det matkasse för större hushåll. Använd jämförelsetjänsten för att se vilka matkasseleverantörer som erbjuder matkasse för stor familj.

Väljer du middag för hela vardagsveckan, så är veckomenyn fixad. Det kanske blir en lite extra piffig fredagsmiddag för att fira att helgen kommer. Det finns ofta förslag på hur man kan anpassa rätterna för att passa de små barnen.

Mathem välj din egen veckomeny
Personer
2-100 personer
Middagar
Du bestämmer
Pris från 199kr
FRAKT Gratis från 700kr
Leveransdagar: M T O T F L S
Betterfeast Familjelådan
Personer
2-5 personer
Middagar
3-5 måltider
Pris från 599kr
FRAKT Gratis
Leveransdagar: M T O T F L S
Linas Barnfamilj
Personer
2-4 personer
Middagar
3-5 middagar
Pris från 659kr
FRAKT Gratis
Leveransdagar: M T O T F L S
4 personer
Personer
4 personer
Middagar
3-5 måltider
Pris från 829kr
FRAKT Gratis
Leveransdagar: M T O T F L S
Barnkassen
Personer
4 personer
Middagar
3-5 middagar
Pris från 839kr
FRAKT 49kr
Leveransdagar: M T O T F L S
Familjefavoriter
Personer
2-8 personer
Middagar
4 middagar
Pris från 915kr
FRAKT Gratis
Leveransdagar: M T O T F L S

Matkasse för större familjer

Med matkasse för stor familj ges roligt tillfälle för barnen att vara med och plocka upp och tillaga maten från kassen. Maten och måltiden blir tillfälle för både gemenskap och delaktighet för hela familjen.

Råvarorna är av god kvalitet och många väljer att prioritera säsongsanpassade och färska råvaror, helst från svenska producenter. De ekologiska varorna är fria från bekämpningsmedel och onödiga kemiska tillsatser.

Köper du matkasse för stor familj som redan är förberedd av matkassekockar, får du lättlagade middagar som bara är att värma upp eller steka på. Med såsen är hemlagad av matkassekocken.

Låt matkasse för stor familj inspirera familjens matvanor, och utöka favoriträtterna att bli fler och mer varierade. Med fina grönsaker på tallriken blir middagen både färggrann och näringsrik. Även den grönsakskräsne kan bli lockad med fint skurna grönsaker i små skålar på middagsbordet.

Spar tid med matkasse för större hushåll och lägg istället lite extra tid på att förbereda maten tillsammans och duka trevligt. Aptiten ökar med en rolig och aptitretande uppläggning och fin dukning.

Fördelar med matkasse för stora hushåll

Det större hushållet har många fördelar med att ha en stående prenumeration på matkasse för stor familj. Matlagning tar ofta en hel del tid i anspråk, vilket kan vara en bristvara när man har stor familj.

Med en prenumeration på matkasse för större hushåll får du inte bara hem varorna färdigplockade i matkasse, utan också levererande med kylbil hela vägen hem. Middagen planerad av matinspiratörer som brinner för god mat och fina råvaror. Du slipper åka och handla, och kan istället prioritera andra saker.

Om du väljer att låta matkassekockarna tillaga de tillbehör som är extra tidskrävande, kan du med mindre tidsåtgång få middagen färdig, och alla hungriga magar får mat på bordet och mindre stress i köket. Matkasseföretagen är ofta måna om miljön och våra svenska producenter, och väljer gärna närodlat och ekologiskt i den mån det är möjligt.

Med mindre antal ingredienser och matkasse för familj som är anpassad till antalet portioner blir det också mindre disk och mindre överblivna ingredienser i soporna. Mat som tillagas av matkassekocken är till tillagad från grunden och alltså inga halvfabrikat. Det blir i princip hemlagad mat, fast i kockens kök. De förberedda matkassarna för stora hushåll har tillagad mat på rena råvaror utan onödiga tillsatser. Bara att värma upp.

Med matkasse för stor familj får du enkla och lättlagade middagar med recept som är testade av matkassekockar. Många recept också kan anpassas för att passa de minsta barnen.

Leverantörer som satsar på större matkassar

  • Matkomfort upp till 8 personer
  • Mat och Ro upp till 6 personer
  • Simple Feast upp till 4 -5 personer
  • Middagsfrid upp till 4 personer
  • Linas matkasse upp till 4 personer
  • Hello fresh upp till 4 personer
  • Årstiderna upp till 4 personer
Innehållsförteckning
crossmenu