Barnanpassad matkasse

Matkasse för barn är ett bra och barnvänligt alternativ för dig som har småttingar hemma. Inte alltid så lätt att få ihop en barnmatsplanering som är både god, varierad och näringsriktig. Med en matkasse för barn får du hem barnvänlig mat utan att behöva lägga ned tid på att grubbla över veckomeny, springa i mataffärer och kånka hem kassar med mat. Barnkassen fixar detta åt dig.

Barnanpassad matkasse kan bli din livräddare när livspusslet knakar i fogarna och bitarna inte riktigt verkar passa ihop. Det finns en mängd olika barnanpassade matkassar att välja mellan. Barnkassen gör det möjligt att få hem just de råvaror som behövs för att tillaga de färdigkomponerade och barnvänliga måltiderna.

Smarriga och barnvänliga recept följer med i barnkassen. Med tjänsten barnanpassad matkasse får du inte bara hem maten till dörren, utan också barnvänliga måltider med bra sammansatt näringsinnehåll och fina råvaror för dig och dina barn. Familjens vanligt återkommande rätter kan med en barnkasse utökas och vara ett roligt sätt att få barnen att pröva på nya råvaror och nya rätter. Det kan också vara ett sätt för dig och barnen att pröva nya saker och lära sig fler goda maträtter. Listan på vad som gillas kan komma att bli längre och råvaror som inte varit poppis tidigare kan få en ny chans.

Mathem välj din egen veckomeny
Personer
2-100 personer
Middagar
Du bestämmer
Pris från 199kr
FRAKT Gratis från 700kr
Leveransdagar: M T O T F L S
Betterfeast Familjelådan
Personer
2-5 personer
Middagar
3-5 måltider
Pris från 599kr
FRAKT Gratis
Leveransdagar: M T O T F L S
Linas Barnfamilj
Personer
2-4 personer
Middagar
3-5 middagar
Pris från 659kr
FRAKT Gratis
Leveransdagar: M T O T F L S
4 personer
Personer
4 personer
Middagar
3-5 måltider
Pris från 829kr
FRAKT Gratis
Leveransdagar: M T O T F L S
Barnkassen
Personer
4 personer
Middagar
3-5 middagar
Pris från 839kr
FRAKT 49kr
Leveransdagar: M T O T F L S
Familjefavoriter
Personer
2-8 personer
Middagar
4 middagar
Pris från 915kr
FRAKT Gratis
Leveransdagar: M T O T F L S

Specialanpassad matkasse

För dig som har barn med allergier eller är överkänslighet mot något födoämne, kan det bästa valet vara att satsa på en specialanpassad barnkasse. Barnen behöver inte äta tråkig och fantasilös mat bara för att de råkar ha intolerans mot tex gluten, laktos eller äter någon typ av specialkost. Eftersom ingredienserna deklareras i exakt mängd, kan de bytas ut mot någon ersättningsprodukt.

Med hjälp av de barnvänliga recepten och den specialanpassade barnkassen får du ordning på barnens måltider och slipper tänka ut lämpliga kombinationer av råvaror själv. Dina barn får god och näringsriktig kost även om de följer en diet, har någon allergi eller intolerans mot något livsmedel. Med hjälp av den specialanpassade barnkassen får du hem det du behöver för att sätta ihop goda och barnvänliga måltider, och maten levererad till dörren.

Underlätta vardagen med en matkasse för barn levererad till dörren

Släpp stressen med att åka och handla och få din matkasse för barn levererad direkt hem till dörren. Din barnanpassade matkasse med noga utvalda och fina råvaror plockas ihop och körs hem till dig, så att du kan få mer tid över till andra saker.

Vardagslivet kan vara nog så körigt, med allt som ska hinnas med. Att planera måltider och åka och handla tar sin tid och ibland kan både orken och inspirationen tryta.

En barnanpassad matkasse underlättar din vardag och frigör tid till andra saker. Barnkassen kan bli en populär del i familjens vardagsrutiner, där barnen kan vara delaktiga i både beställning och tillagning. Praktiskt och barnvänligt.

Du och dina barn får hem färdigplanerade måltider utan att du behöver lämna hemmet. Mer tid över till barnen och dig själv.

En barnanpassad matkasse är noga utvald och planerad för att passa barn. Den innehåller råvaror och recept till färdigplanerade och barnvänliga måltider. Levereras direkt hem till dig och dina barn.

Innehållsförteckning
crossmenu