Billigaste matkassen

Mat behöver inte vara dyr för att vara god och man behöver inte tvinga sig ut i mataffären med svettig panna för att få hem mat till dörren. Man behöver inte heller själv leta runt bland alla matkassealternativ för att hitta billigast matkasse. Du kan jämföra matkassarna här hos oss och beställa billig matkasse online. Gör dina inköp hemma i lugn och ro utan trängsel, stök i mataffären och utan att behöva ta dig genom folkvimmel på vägen till affären.

På matkasseexpertens jämförelsetjänst finner du flera billiga matkassar som håller nere priserna. Väljer du bland de billigaste matkassarna behöver inte maten bli lidande när du ska få ihop hushållsbudgeten. Håll nere matkostnaderna med billigast matkasse och ändå få hem bra och välplanerad mat.

När du har tröttnat på att stressa för att hinna handla, får gråa hårstrån när du ska planera middagsmaten eller är less på att leta recept. Då finns det hjälp att få. Här kan du snabbt få koll på utbudet av billigast matkasse. Ta en titt på vår presentation av de matkassar som finns på marknaden och låt oss hjälpa dig att hitta billigast matkasse.

Du behöver inte längre lägga ned tid på att själv leta efter låga priser i olika affärer och jämföra varor. Billigaste matkassen är komponerad och planerad för dig som vill ha en billig matkasse.

Mathem välj din egen veckomeny
Personer
2-100 personer
Middagar
Du bestämmer
Pris från 199kr
FRAKT Gratis från 700kr
Leveransdagar: M T O T F L S
Originalkassen
Personer
2-4 personer
Middagar
3-5 middagar
Pris från 609kr
FRAKT 49kr
Leveransdagar: M T O T F L S
Betterfeast Familjelådan
Personer
2-5 personer
Middagar
3-5 måltider
Pris från 599kr
FRAKT Gratis
Leveransdagar: M T O T F L S
Premium
Personer
1-8 personer
Middagar
4 middagar
Pris från 650kr
FRAKT Gratis
Leveransdagar: M T O T F L S
2 personer
Personer
2 personer
Middagar
3-5 måltider
Pris från 599kr
FRAKT Gratis
Leveransdagar: M T O T F L S
Linas Enkelt och lättlagat
Personer
2-6 personer
Middagar
3-5 middagar
Pris från 659kr
FRAKT Gratis
Leveransdagar: M T O T F L S
Linas Klassiskt
Personer
2-4 personer
Middagar
3-5 middagar
Pris från 659kr
FRAKT Gratis
Leveransdagar: M T O T F L S

Hitta den billigaste matkassen för just dig!

Här hos oss på matkasseexperten.se får du hjälp att hitta den billigaste matkassen. Med jämförelsetjänsten kan du lätt jämföra alla olika typer av matkassar, och få överblick över olika alternativ.

Det finns en mängd olika matkassar att välja mellan. Allt från billigaste matkassen till matkassar anpassade för barn, specialkost, storfamiljer, dieter eller veganska och ekologiska matkassar. Ibland kan behoven skifta och familjemedlemmar deltar olika veckor i hushållet. Inget problem, eftersom det går att välja mellan olika kassar och du väljer själv vad ditt hushåll behöver för matkasse. Tänk bara på att avbeställa stående prenumeration om du har lagt in en sådan, eller ändra beställningen.

Här på matkasseexperten kan du jämföra de billiga matkassarna, och se vilken som blir både den bästa och billigaste matkassen för dig. Slösa inte mer tid och energi på att leta runt, utan sätt dig bekvämt tillrätta framför skärmen och få en överskådlig presentation över de alternativ som du är intresserad av. Slappna av, släpp lite på prestationsstressen. Njut av att låta någon annan sätta ihop en bra och billig middagsmeny.

Ta en samlad funderare och gå igenom alternativen. När du hittat det alternativ som passar dig bäst är nästa steg att beställa en billig matkasse. Sen är billigaste matkassen snart hemma vid din dörr.

Detta är ett bra sätt att hålla nere på kostnaden.

Prova på pris för en extra billig matkasse

Är du osäker på hur du hittar billigast matkasse, vilka som har rabatt matkasse eller vilken kasse som passar dig bäst? Med vår jämförelsetjänst får du fram de billigaste matkassarna och vilka som har prova på pris för matkasse.

Många matkassar lockar med rabatt matkasse för dig som är ny kund. De första matkassarna blir rabatterade utan att du behöver förbinda dig vid fortsatt inköp. Prova på pris för matkasse finns också bland de billiga matkassarna och med den rabatten kan du spara på matpengarna och få den billigaste matkassen.

Med hjälp av vår jämförelsetjänst håller du koll på de erbjudanden som finns tillgängliga bland de billiga matkassarna och kan lätt jämföra vilken som har mest fördelar för dina behov. Här ser du också vilka som har fri hemkörning, alternativt kostnad för hemkörning av maten eller andra avgifter. Med prova på pris för matkasse får du både ett bra pris och ett gyllene tillfälle att testa vilken av de billiga matkassarna du gillar bäst.

Finns det billiga matkassar för även större familjer?

Det finns många olika familjekombinationer och därför finns det också många olika matkassealternativ. Bara för att man har stor familj betyder det inte att man måste man åka och storhandla. Ta det lugnt. Det finns billiga matkassar även för dig som har stor familj.

Med hjälp av jämförelsetjänsten hittar du de billiga matkassar som också passar för storfamilj. Många barnfamiljer har fullt upp med allt som ska hinnas med i vardagslivet. Att hinna med att planera en matsedel som passar alla i familjen kan vara en utmaning. Varför inte pröva att lämna över ansvaret för middagsplaneringen beställa billig matkasse online?

Samla familjen hemma framför skärmen för att bestämma matinköpen, istället för att argumentera om vad som ska ned i kundvagnen inne i en stimmig mataffär. Med trötta barn och ringlande köer. Och trötta föräldrar.

Vi hjälper dig att hitta billigast matkasse. Matvarorna utvalda, plockade ner i kassen och hemkörda. Middagen planerad med recept och allt, och tid över för annat.

Du hittar lätt billigast matkasse för storfamiljen, får kontroll över matbudgeten och mindre risk för impulsköp framför kassan när barnen lägger in en extra växel för att få ut något av besöket i mataffären när föräldrarna redan har tappat orken.

Innehållsförteckning

City Gross – billiga kassen

City gross ”billiga kassen” plockar ned färska råvaror till låga priser i din billiga matkasse. Varorna är planerade att gå åt vid tillagningen och det blir mindre matsvinn. Middagen ska vara lättlagad och inte ta mer än 30-40 min. Fasta receptveckor.

Pris på kassen:

399 kr

Antal personer:

4 pers

Antal måltider:

4 st

Recept:

Mailas ut innan leverans

Kostnad hemleverenas:

49 kr

Övriga kostnader:

Plockavgift 49 kr

Leverans:

Måndagar mellan 16:00 – 21:00

Rabatter:

Ja. Prova på pris för matkasse

Hello Fresh – Familjevänligt

Hello Fresh levererar exakt mängd av alla ingredienser så att matsvinnet blir mindre. Leveranstid går att boka på hemsidan eller genom app, olika dagar och tider. Ingredienserna väljs i första hand lokalt och under säsong. Du kan välja mellan recept. Recepten är designade att inte ta mer än 30 -40 min att tillaga, de snabba recepten tar 15 -30 min.

Pris på kassen:

670 kr

Antal personer:

4 pers

Antal måltider:

3 st

Recept:

På hemsidan eller app

Kostnad hemleverenas:

29 kr

Övriga kostnader:

Vid beställning av premiumrecept tillkommer 34:95 per portion

Leverans:

Leveranstid bokas på hemsidan eller i app

Rabatter:

Ja, Prova på pris för matkasse

Årstiderna – Veganska matkassen

”Årstiderna” är en ekologisk och vegansk middagslösning baserad på grönsaker, vegetabiliska säden och proteinrika vegetabilier.  Levererad i en trälåda, som går i retur vid nästa leverans. Kvalitetsmärkning ”I am vegan” från djurens rätt, och det Europeiska ekologimärket ”EU Organic”. Tillagningstid ca 45 min.

Pris på kassen:

525 kr

Antal personer:

2 pers

Antal måltider:

4 st

Recept:

Meny på hemsidan

Kostnad hemleverenas:

29 kr

Övriga kostnader:

Faktureringsavgift 25 kr

Leverans:

Alla dagar. Senast kl 17:00 (förutom 19:00 fredagar)

Rabatter:

Ja. Prova på pris för matkasse

crossmenu